O NAS

Osnovna dejavnost podjetja TALUM IZPARILNIKI d.o.o. je proizvodnja roll-bond ploščatih toplotnih prenosnikov. Smo del skupine Talum d.d., ki je podjetje z več kot 60-letno tradicijo proizvodnje primarnega aluminija in aluminijastih izdelkov.

Skupina Talum zaposluje več kot 1300 ljudi in je najpomembnejši regionalni proizvajalec primarnega aluminija, livarskih zlitin, drogov, uparjalnikov in toplotnih prenosnikov, rondelic in ulitkov. Oskrbuje avtomobilsko, hladilniško, pakirno, prehrambeno in gradbeno industrijo. Talum je znan po odličnem servisu in kakovostnemu aluminiju za najzahtevnejše aplikacije. Imamo lasten laboratorij in raziskovalno-razvojni center.

Del podjetja TALUM IZPARILNIKI d.o.o. je tudi program Storal. V okviru tega programa izdelujemo transportno embalažo za lastne potrebe in za stranke: lesene palete, zaboje, pokrove ter razne lesene in kovinske izdelke po naročilu, kot so vrtno pohištvo iz palet in vrtne grede, nudimo pa še druge storitve.

Več na spletni strani programa Storal: http://www.storal.talum.si

Več kot 30 let izkušenj

Imamo več kot 30 let izkušenj v proizvodnji uparjalnikov in ploščatih toplotnih prenosnikov, ki so sestavni del gospodinjskih in industrijskih hladilnikov in zamrzovalnikov.

VISOKA ENERGETSKA UČINKOVITOST TOPLOTNIH PRENOSNIKOV IZDELANIH Z ROLL-BOND TEHNOLOGIJO

Uporaba tehnologije roll-bond zagotavlja, da proizvajamo uparjalnike in toplotne prenosnike, ki so visoko energetsko učinkoviti. To pomeni, da omogočajo najvišjo učinkovitost prenosa toplote med hladilnim medijem in ploščo v primerjavi z vsemi ostalimi obstoječimi tehnologijami izdelave toplotnih prenosnikov.Več o tem si lahko preberete tukaj

Vodilni v svetu v proizvodnji ekstremo tankih uparjalnikov

Smo vodilni v svetu v proizvodnji ekstremno tankih uparjalnikov.

NAŠE UPARJALNIKE VGRAJUJEJO V ENERGETSKO NAJUČINKOVITEJŠE NAPRAVE NAJVIŠJE KVALITETE

Uporaba tehnologije roll-bond zagotavlja, da proizvajamo uparjalnike, ki izboljšujejo energetsko učinkovitost hladilno-zamrzovalnih naprav.

Razvijamo rešitve po meri

V sodelovanju z našimi strankami razvijamo rešitve za ploščate in vakumske solarne absorberje, sanitarne in toplotne črpalke, hibridne fotovoltaične panele in toplotne prenosnike za uporabo v električnih vozilih.

Sodelujemo s priznanimi evropskimi podjetji

Sodelujemo s priznanimi evropskimi podjetji kot so Viessmann, BSH, Gorenje, Ensol, Auer in drugi.

ZAGOTAVLJAMO VISOKO KVALITETO NAŠIH IZDELKOV

Zagotavljanje najvišje kvalitete izdelkov je naša stalna skrb. To potrjujejo podeljeni certifikati ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001 in VDE.

CERTIFIKATI

ISO 9001
ISO 14001
Izjava o skladnosti: ECS/CIG 021: 2014
ISO 45001
IATF 16949
× O nas Poslanstvo in vizija Novice Kontakt